Jari, Student

‘’In eerste instantie dacht ik dat een coaching traject niets voor mij zou zijn. Ik ben een jongen van 25 jaar en ik kan het allemaal zelf wel aan. Toch speelde er problemen die ik in mijn eentje niet op kon lossen”.

Met een stevige dosis argwaan ben ik uiteindelijk toch aan het traject begonnen.

Sander heeft mij het vertrouwen gegeven om hem te vertrouwen en met hem te praten over mijn gevoelens en ‘’problemen’’. Zonder mij te pushen of aan te dringen gaf hij mij het gevoel dat het oké is en dat ik met hem over alles kon praten. Waar ik eerst dacht dat coaching niks voor mij zou zijn en dat ik het allemaal wel zelf kon, sluit ik nu niet uit dat ik dit traject nog een keer of twee in mijn leven ga volgen. Niet omdat ik dusdanig grootte problemen heb, maar gewoon omdat het ontzettend verfrissend is om een onbevooroordeelde gesprekpartner te hebben. Om op die manier te kunnen reflecteren en nieuwe invalshoeken te ontdekken.

De stappen die ik heb gezet met behulp van de coaching van Sander zijn onbetaalbaar en neem ik de rest van mijn leven mee.’’

Lonneke, Beveiliger

Sander is iemand die passie heeft voor zijn vak als coach. Hij is oprecht en betrokken. Dit wekt vertrouwen en geeft als resultaat dat hij je op je gemak laat voelen. Sander straalt rust en kracht uit waardoor ik me tijdens de gesprekken open en kwetsbaar durfde op te stellen. Hij geeft me het gevoel dat ik echt mezelf kan zijn zonder daar een oordeel over te hebben.

Sander luistert naar wat je zegt maar ook naar wat je niet zegt. Door de juiste vragen te stellen, komt hij snel bij de kern van het probleem. Hij voelt feilloos aan waar dieper op in te gaan en laat je bij je gevoel komen zonder dat het zweverig wordt. Samen hebben wij gekeken hoe wij vastgeroeste denkpatronen en opgebouwde muren kunnen aanpakken. Van daaruit zijn wij gaan werken aan de ontwikkeling en groei van mijn persoonlijk leiderschap.

Zijn gesprekken zijn eerlijk en soms confronterend, maar gaan ook gepaard met een goed gevoel voor humor. Hij houdt een spiegel voor en geeft je genoeg stof tot nadenken. Sander geeft mij het gevoel dat hij weet wat ik nodig heb. Hij draagt heldere inzichten en tools aan waarmee je aan de slag kunt en je weer bij de kern van jezelf komt.

Met behulp van Sander lukt het mij om negatieve gedachten om te zetten in positieve en om bewustere keuzes te maken voor mezelf. Hierdoor ervaar ik veel minder stress en voel ik mij een stuk beter en rustiger dan voorheen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik dit coachingstraject met Sander ben aangegaan en kan iedereen aanraden dit ook te doen.

Laura, Speurhondengeleider

Tijdens mijn gesprekken met Sander deden we verschillende oefeningen waar ik echt veel aan had. Soms kwamen er heftige maar goede emoties los. Ik heb veel geleerd over hoe ik tegen de dingen aankijk. Terwijl als je ze van de andere kant aanvliegt, het resultaat weer helemaal anders kan zijn.

Ook kreeg ik van Sander handvatten om de zenuwen de baas te blijven.

Het is dus niet dat je zomaar even van alle zenuwen wordt afgeholpen. Ik heb veel over mezelf geleerd en ga daardoor anders met situaties om.

Ik ben Sander heel erg dankbaar voor zijn coaching en kan het iedereen aanraden. Want zelfs als je denkt dat er geen oplossing voor je probleem is, dan weet hij je toch te helpen. Daar ben ik het levende bewijs van!